Amb el compromís de dotar a la nostra societat més dosi de cultura, la Música Vella es veu obligada a elborar unes altres activitats, paral·leles a la Musical que van totes encaminades a la vessant Cultural. Des de fa uns anys s'han potenciat diverses activitats que els nostres músics, socis i simpatitzants han pogut gaudir, i que amés, segueixen gaudint.

 

Moltes són les activitats culturals que es programen, bé per a tot l'exercici lectiu o amb motiu d'una extraordinària celebració com puga estar la festivitat en honor a Santa Cecília o la commemoració de l'Aniversari de la Societat.

 

El balls de Saló són una de les principals activitats, complint el seu tercer curs. Tots els diumenges, als nostres salons aprenen l'art del ball. No hem d'oblidar l'excusió al paratge de la Cova Negra així com el Curs de Ceràmica organitzat per als proppassats mesos de febrer i març.

 

Amés hem realitzat diverses exposicions de motius musicals o sobre la Batalla d'Almansa per a què els socis, músics i educands tinguen constància de l'origen i la identitat d'aquesta Societat Musical i d'aquest poble nostre.